آشپزی با صدف دریایی

آشپزی با صدف دریایی

آشپزی با صدف دریایی ، در مقالات گذشته اطلاعات زیادی در مورد صدف های دریایی ، تاریخ آنها چه در جهت زینت ( زیورآلات صدفی ) و چه در جهت مصرف یا خوراک ارائه دادیم و بسیار از خواص خوراکی آنها گفتیم . جهت مشاهده و مطالعه مقالات گذشته می توانید روی واژه های مربوطه در فوق کلیک نمائید .

به طور کل تهیه غذاهای دریایی و صدفی روش های مختلفی دارد و هر آشپز با توجه به تجربه و مهارت خود توصیه های زیادی برای پخت صدف دریایی دارد که در ادامه به تعدادی از آنها خواهیم پرداخت و علاقه مندیم اگر که امتحان کردید حتما نظرات خود را با ما در میان بگذارید .

طرز تهیه خوراک صدف دریایی

برای درست کردن خوراک صدف دریایی حدود ۱۵۰ گرم کوکتل ( در صورت علاقه از کالباس هم میتوانید استفاده کنید ) به همراه دو عدد پیاز ، یک حبه سیر تازه ، ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ، ۳۰۰ گرم نخود پخته ، ترجیحا گوجه گیلاسی ریز ، حدود ۱۰ عدد صدف دریایی ، یک قاشق سرکه انگور قرمز ، ۲ مشت جعفری ، پودر فلفل پاریکا به مقدار لازمه ( این ادویه از آسیاب فلفل خشک تهیه می شود و در زبان اروپایی پاریکا یعنی فلفل دلمه همچنین با توجه به نوع ساخت آن می تواند طعم ملایم و تندی داشته باشد . اگر شما هم دوست دارید طعم و عطر غذای شما دو چندان شود این ادویه را توصیه میکنیم ) و در آخر نیز نمک و فلفل سیاه را تهیه بفرمائید .

با یک ماهیتابه شروع کن ، آشپزی با صدف دریایی

ابتدا نیاز دارید که یک ماهیتابه یا یک قابلمه با ارتفاع کم داشته باشید ، سوسیس یا کالباس را به قطعات ریز خورد کنید . در مرحله بعد پیاز را به ریز ترین حالت ممکنه خرد کنید و سیر را بصورت حلقه های نازک برش دهید .

حالا وقتشه که مقداری روغن در ظرف خود بریزید سوسیس ها یا کالباس خود را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سوسیس ها رنگ طلایی به خود بگیرند و یا اگر از کالباس استفاده میکنید به حالت تنوری دربیاد .

حدود ۵ دقیقه این پروسه زمان بر خواهد بود و بعد از ۵ دقیقه مواد سرخ شده را از ماهیتابه خود خارج کنید و به طرف دیگری منتقل کنید و در نهایت مقداری از روغن خود را نیز در ظرف جدا گانه ای بریزید تا بتوانید پیاز و سیر را با مقدار کمی روغن مانده در ماهیتابه تفت بدهید ( به یاد داشته باشید فقط مقدار روغن مصرفی شما باید متناسب با مقدار سیر و پیاز شما باشد )

مرحله بعدی برای پخت صدف

بعد از این مرحله گوجه های گیلاسی یا گوجه فرنگی خود را خرد کنید و آماده داشته باشید . حالا مخلوط را به به طور کل به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند حالا پیاز و سیر را همراه با نخود اضافه کنید و مخلوط جدید را اجازه دهید تا در کنار هم قرار گیرد و گوجه فرنگی نیز به آن اضافه کنید و زمان دهید تا گوجه نرم شود

وقتی چند دقیقه در کنار هم باشند و با هم حرارات ببینند مزه آنها با هم میکس خواهد شد . حالا وقتشه کمی مزه آنها را امتحان کنید ! اگر خوب شده بود یعنی همه مراحل را به درستی رد کرده اید .

تا اینجا مایع و سس آنرا تقریبا آماده کردید البته لازم به ذکر است که این سس را میتوانید یک روز قبل هم تهیه کنید و در یخچال در ظرفی شیشه ای و بسته نگه دارید تا راحت تر باشید هنگام پخت صدف ها

نکته پخت صدف دریایی

یک نکته خیلی مهم صدف ها باید کاراملی شوند اما اگر صدف شما آبدار باشد مانع کاراملی شدن آنها می شود حالا برای جلوگیری از این کار باید با دستمال حوله ای و تمیز صدف ها را خوب خشک کنید سپس انها را باز کنید و قسمت های سفت آنها مثل قسمت سفید ماهیچه ای که دو کفه صدف را به هم متصل میکند جدا کنید .

آشپزی با صدف دریایی

بعد از اینکار به مقدار لازمه فلفل ، نمک و پاپریکای مورد نظر را به آن اضافه کنید تا کاملا طعمه دار شود . حالا وقشه که یک بار دیگه اجاق گاز را روشن کنید و شعله را ملایم نگه دارید .

یک ماهیتابه تمیز را بردارید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید سپس صدف ها را داخل آن بچینید ( یادتان باشد که صدف ها نباید تو هم و در دل هم باشند بلکه باید با حداقل فاصله نسبت به یکدیگر قرار گیرند سپس موسیقی جلز و ولز کردن آنها را گوش دهید و اگر خوب به صدف ها نگاه کنید لبه هر صدف آرام آرام قهوه ای می شود و علتش این هست که حرارت از کناره ها به داخل آن نفوذ خواهد کرد و چون لبه صدف نازک تر هست سریع قهوه ای رنگ خواهد شد .

مراحل پایانی پخت صدف :

خوب حالا زمانی که صدف ها کاملا پخت یکی یکی آنها را از درون ظرف خارج کرده ( فقط به یاد داشته باشید صدف ها داغ هستند و با دست هرگز این کار را نکنید ) حرارت را بالا تر ببرید و موادی که از قبل درست کردید را داخل ظرف بریزید ( یعنی همان مخلوط نخود و غیره ) بعد از آن روی مخلوط کمی سرکه انگور اضافه کنید ( در کشور های خارجی صدف ها را با نوشیدنی طبخ می نمایند که در کشور های مسلمان به علت جایز نبودن میتوانید از سرکه انگور ، ماء شعير انگور استفاده نمائید ) وقتی مواد حرارت دید صدف ها را مجددا اضافه کنید تا میکس شوند و کمی هم مواد مخلوط شده را هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود و در نهایت هم جعفری را اضافه کنید تا عطر آن خاتمه ای باشد برای تهیه این غذای خوشمزه دریایی

سرو کنید

اکنون غذای صدف دریایی شما آماده شده است و فقط کافیه آنرا را به دخال یک بشقاب منتقل کنید و کمی روغن زیتون مجددا به آن اضافه کنید و در نهایت با نان باگت سرو کنید .

این وعده برای شام ۵ نفره آماده شده است و حدود ۶۰ دقیقه زمان بر خواهد بود که از این ۶۰ دقیقه حدود ۳۰ دقیقه فقط پخت مواد زمان بر می باشد .

البته روش های زیادی برای پخت صدف وجود دارد که ما به یکی از آنها پرداختیم . لازم به ذکر است اگر که وقت پخت صدف ها را ندارید میتوانید به رستوران های دریایی و چینی مراجعه نمائید .

در این رستوران ها که باید هزینه زیادی هم کنید به بهترین روش صدف های دریایی طبخ می شوند چرا که آشپز و یا سرآشپز آنها سالیان بسیاری تجربه پخت و طبخ دارند و برای افرادی که اولین بار میخواهند طعم صدف دریایی را بچشند شاید رفتن به یک رستوران به مراتب بهتر از آن باشد که خودشون شروع به پخت صدف کنند .

امیدواریم که مقاله آشپزی با صدف دریایی برای شما خواننده محترم مفید بوده باشد و باعث افتخار ما می باشد اگر از قسمت فروشگاهی ماسیا برند تولید کننده جواهرات صدفی و زیورآلات صدفی دیدن نمائید .

به پیج اینیستاگرام ماسیا بپیوندید ..

ماسیا

ماسیا اولین برند تولید کننده زیورآلات صدفی در ایران می باشد

ارسال دیدگاه

تمامی حقوق این سایت متعلق به ماسیا می باشد