زیورآلات نقره و سرماخوردگی

زیورآلات نقره و سرماخوردگی

با توجه به فرا رسیدن فصول پاییز و نزدیکی زمستان همچنین افزایش میزان آنفولانزا ها و انواع بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی لازم دانسته ایم در مقاله ای کوتاه به فواید استفاده از زیورآلات نقره و جلوگیری از سرماخوردگی اشاره کنیم.

زیورآلات نقره و میکروب

همیشه از زیورآلات نقره به عنوان یک زینت استفاده کرده ایم اما این بار میخواهیم همراه با شما زیورآلات نقره را به عنوان یک دارو در جهت پیشگیری یا مبارزه با سرماخوردگی و انواع ویروس ها معرفی کنیم . به طور کل نقره توانایی مبارزه با ۶۵۰ نوع میکروب را دارد . و به این خاطر داشتن انگشتری از نقره در دست و یا استفاده از گوشواره های سبک وزن به خاطر نزدیکی به مجاری تنفسی جدا از زیبایی و زینت می تواند محافظ و مراقب سلامتی شما باشد . دکتر هاری مارکوف پس از تحقیقات روی این فلز به قدرت بالای ضد عفونی کننده آن اشاره کرد و همچنین چارلز فوکس از نقره دارویی بنام سولفادیازین تهیه کرده که در معالجه سرماخوردگی همچنین آنفولانزا بسیار موثر می باشد . شاید حتی براتون جالب باشه که ما روزانه مقدار کمی نقره هم می خوریم چون برای تصفیه آب آشامیدنی از نقره استفاده میشه !

زیورآلات نقره و سرماخوردگی

فعالیت دانشمندان ، زیورآلات نقره و سرماخوردگی

البته کارهای بسیار زیادی روی فلز نقره انجام داده شده است به طور مثال یکی از این فعالیت ها دانشمندان دانشگاه “گنت” در بلژیک دریافته اند می توان با اتصال ذرات کوچکی از نقره به سطح باکتری هایی غیر مضر قدرت تخریب ویروسها را در آنها به وجود آورد  و این مواد را میتوان بصورت اسپره بینی یا مایع های دستشویی و غیره در محصولات تولیدی بکار برد .

این باکتری ها در زبانی ساده تر همان باکتری هایی هستند که در ماست پروبیوتیک جهت هضم بهتر وعده ها میل مینمائید . محققان دریافتند زمانی که این باکتری های غیر مضر درون محلول نقره رشد داده می شوند، ذرات نقره را دفع کرده و در نتیجه ذرات نقره ای در اطراف سطح باکتری جمع می شوند. با وجود اینکه باکتری ها تحت تاثیر ذرات نقره به تدریج می میرند، جسم آنها سالم باقی مانده و می توان از این سلولهای مرده نقره ای برای افزودن به اسپری های دماغی و یا مایع های شستشوی دست استفاده کرد و بدین صورت میتواند تاثیر گذار باشد .

البته ناگفته نماند که ورود نقره به دستگاه های داخلی بدن نیز میتواند باعث اختلال و بیماری هایی در شش ، کبد و کلیه ها گردد لذا بهترین روش کنونی استفاده از زیورآلات نقره در نزدیکی مجاری تنفسی یا دستان می باشد .

نقل قول

در یکی از متن های ترجمه شده مطلب جالبی درج شده بود که نوشتن آن خالی از لطف نیست

در ۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح ، ارتش اسکندر بعد از فتح ایران و فنیقیه که زمانی هخامنشیان آنرا را فتح کرده بودند راهی هندوستان شد .

در این میان سربازان یونانی دچار بیماری روده ای می شوند و در میان فرماندهان آنها کمتر به این بیماری مبتلا میشوند . بعد از دو هزار سال بعد طی تحقیقات متوجه شده اند که ظروف فرماندهان از فلز نقره و ظروف سرابازان قلعی بوده است و با پیشرفت علم ثابت شد که نقره، با حل شدن در آب، تولید محلولی کلوئیدی می‌کند که باکتریهای بیماریزا را از بین می‌برد هر چند که به مقدار خیلی خیلی اندک حل گردد .

اطلاعات بیش تر در مورد نقره

فلز نقره بصورت خام تقریبا پانزده برابر بیش تر از طلا در روی پوسته زمین یافت می شود و در دوران باستان حتی گران تر از طلا می بوده است . به طور مثال در مصر باستان قیمت نقره از طلا گران تر بوده است ! و البته علت نیز داشته است که میتوان به پر مصرف بودن فلز نقره در میان اقشار عموم اشاره کرد . بسیاری از ظروف قدیمی نقره می بودند و احتمالا تقاضا بیشتر قیمت روی قیمت آن تاثیر بسزایی داشته است .

نقره یک عنصر شیمیایی با نماد AG می باشد که دارای عدد اتمی ۴۷ است و به طور خالص نرم ، سفید و پرزرق و برق است و به علت همین نرمی است که مقداری مس و یا سایر فلز ها حدود ۷ درصد به آن اضافه میکنند تا نقره استرلینگ یا ۹۲۵ شکل گیرد .

آمریکای جنوبی یکی از اصلی ترین مراکز استخراج نقره می باشد که شامل کشور های شیلی ، بولیوی ، مکزیک و غیره می شود .

ایران در رتبه نوزدهمین تولید کننده نقره در جهان می باشد

بزرگترین معدن نقره در جهان بنام ساسوتی شناخته می شود که در سال گذشته میلادی ۲۱/۹۵ میلیون اونس نقره تولید کرد . این معدن در مکزیک قرار گرفته است .

فرآوری نقره

دونوع فرآوری نقره وجود دارد اولی فرآوری نقره از ماده معدنی است که در کشور ما و در تمامی کشورهای دنیا ماده معدنی نقره همراه با سرب است یعنی هرجا معدن سرب وجود داشته باشد به میزان اندکی نقره نیز همراه آن وجود خواهد داشت .

به یاد داشته باشید این فلز به طور کل نسبت به طلا از نرمی کمتری برخوردار است

این فلز دارای هدایت الکتریکی ، حرارتی بسیار خوبی است بطوریکه در بعضی قطعات الکترونیگی از آنها استفاده می شود .

نقره در ایران باستان

نقره در اواخر هزاره چهارم قبل از میلاد در ایران کشف و استخراج شد و از همان زمان نیز مورد علاقه و توجه مردم قرار گرفت . طیق اطلاعات بدست آمده از نقره های مکشوفه در تپه های سیلک ، آریسمان و تپه حصار چنین بر میآید که نقره ها اکثرا از فلات مرکزی ایران استخراج شده است .

در زمان ساسانیان نیز نقره کاری و ساخت ظروف و غیره به اوج خود رسید به طوریکه اگر به موزه ایران باستان سر بزنید به اشیا تارخی زیادی برخورد خواهید که اکثرا نیز از نقره می باشد اما بعد از اسلام نقره جای خود را برنج داد و بیش تر برنج مرسوم گردید .

نقره در زبان اوستایی، ارداتا وارداته و به زبان پهلوی آسیم نامیده می شده است

سرماخوردگی و شمش نقره زیورآلات صدف ماسیا

در گذشته های دور از واژه ( سیم ) بجای فلز نقره استفاده می‌شد. و در واقع سیم از واژه پارسی میانه asêm گرفته شده است .

از ویژگی های نقره میتوان به ضد حساسیت بودن آن برای جواهرات و مقاومت آن در برابر اکسیداسیون اشاره کرد . به یاد داشته باشید نقره عموما نباید در در معرض ترکیبات گوگردی قرار گیرد چون تیره خواهد شد

نقره اولین بار از سرباره های آتشفشانی در آسیای صغیر و در دریای اژه پیدا شد. آثار کشف شده نشان می دهد که ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح انسانهای توانایی این را داشتند که نقره را از سرب جدا کنند !

از شما بابت همراهی این مقاله کوتاه ممنونیم ، ماسیا برند تولید کننده زیورآلات صدفی و دریایی بهترین ها را برای شما عزیزان آرزومند است . در ادامه توجه خوانندگان عزیز را به مشاهده محصولات نقره و صدف تولید شده توسط ماسیا جلب می نمائیم .

به پیج اینیستاگرام ماسیا بپیوندید ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه رکاب فارسی را در گوگل جستجو کنید. در این فروشگاه انواع پایه انگشتر ها را میتوانید سفارش دهید
    ارسال
    با وارد کردن ایمیل خود از آخرین اخبار ماسیا اطلاع پیدا خواهید کرد