سئو
سئو
سئو یا seo که مخفف Search Engine Optimization است و وظیفه آن رويت و ارتباط وب سايتها با هدف رسيدن به رتبهبندی بالا می باشد .
کاهش رتبه سئو ، باعث افزایش کیفیت یک سایت می شود در واقع هر چه رتبه سئو شما کمتر باشد راحت تر در صفحات اول گوگل پیشنهاد خواهید شد که برای سنجش این رتبه میتوانید از ابزار های انلاین بهره ببرید
حالا اگر دوست دارید شما یک رتبه خوب داشته باشید با ما همراه باشید :
اول نکته ای که در سئو سایت بسیار موثر است نداشتن و یا اصلاح و یا به عبارتی ترمیم لینک های شکسته و یا خراب است
شاید خیلی وقت ها مشاهده کردید سایتی را باز میکنید بعد از یک یا دو تا کلیک در بخشی از سایت به خطای ۴۰۴ بر میخورید .
منظور ما دقیقا همین خطاها ۴۰۴ است که به دلایل مختلفی ایجاد می شود اما راهکار آن ریداکت کردن است ، به طور عامیه وقتی شما روی برگه ای کلیک می کنید بجای اتصال به برگه با خطا ۴۰۴ به برگه یا صفحه اصلی سایت خودتون منتقل خواهید شد . البته این ریداکت یک دستور است و شما را میتواند به هر جایی که مدیر سایت تعیین کرده باشد انتقال دهد .
بک لینک ها
یک از نکات مهم در مورد سئو داشتن بک لینک های اصولی است چرا که دور زدن گوگل به هر طریقی تاوان خواهد داشت . بسیاری بک لینک خریداری می کنند و بسیاری با تعامل و یا محتوا سازی در انجمن ها ، وبلاگ ها برای وب سایت خود بک لینک می سازند
براستی بک لینک در سئو چیست ؟
بک لینک ها یعنی لینک وب سایت شما در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام ، توئیتر ، فیس بوک و غیره یا حتی وبلاگ شخصی ، سایت های دیگر و غیره زده شود و افراد با کلیک روی لینک قرار داده شده به وب سایت شما ارجاع داده شوند به این فرآیند بک لینک می گویند .
دو سایت که بک لینک های قوی و ارزانی دارند سایت های شیپور و سایت دیوار و دیگر سایت های تبلیغاتی هستند البته بک لینک های دیگر و حرفه ای تری هم وجود دارد که برای داشتن آنها باید هزینه ای زیاد پرداخت نمائید اما داشتن بک لینک از طرف سایت هایی مثل شیپور و دیوار برای یک ماه نهایت هر کدام ۳۰ هزار تومان تمام خواهد شد که می بایست آنرا تمدید نمائید . به یاد داشته باشید بک لینک ها ورودی سایت شما را افزایش خواهند داد ، اگر محصول میفروشید شانس فروخته شدن اجناس شما فزایش پیدا خواهد کرد و در نهایت ترافیک سایت شما هم بالا میرود و در مجموع رتبه شما در نزد گوگل به شدت افزایش یا بهتر است بگوئیم خوب خواهد شد .
سرعت سایت و سئو
سرعت یک وب سایت هم تاثیر بسزایی در سئو و رتبه گوگل خواهد داشت ، انسان ها زیاد تاخیر در انجام کار را دوست ندارند و شاید خود شما هم همین طور باشید دوست دارید سایت سریع باز شود . سرعت باز شدن یک سایت دو به عامل بستگی دارد یکی از این عوامل به سرعت اینترنت شما و دیگری به سرعت سرور های و برنامه نویسی سایت برمیگردد .

به هر دلیل اگر سرعت سایت شما خوب نباشد گوگل ترجیح می دهد وب سایت های دیگر را به خواننده و جستجوگر معرفی نماید و روش های بسیاری برای افزایش سرعت وجود دارد که به چند نمونه بسنده خواهیم کرد .
اما قبل از بهبود سرعت باید حتما تست سرعت برای وب سایت خود را انجام دهیم . چندین سایت آنلاین اقدام به تست سرعت میکنند که از نظر من بهترین آنها سایت جی تی متریکس است که سرور آن در کانادا می باشد و علاوه بر تست و اعلام سرعت سایت شما ، آمارهایی به به شما ارائه میکند که اگر تحلیل کنید به راحتی میتوانید سرعت سایت خود را بهبود بخشید .
عمدا استفاده بیش از اندازه از کد های جاوا ، سی اس و تصاویر در کندی سرعت سایت بسیار موثر هستند .
تصاویر بکار برده شده در سایت قبل از آپلود حتما می بایست توسط چندین نرم افزار و یا وب سایت های انلاین بهینه سازی و فشرده شوند تا با کمترین حجم ممکن در سایت شما آپلود شوند در غیر این صورت لود شدن آن با تاخیر و ضمن پر کردن فضای سایت روی کندی سایت هم به شدت تاثیر گذار خواهند بود .
همان طور که تصاویر بهینه سازی می شوند می بایست کد های جاوا و CSS نیز بهینه سازی شوند که راه های دستی و افزونه هایی جهت این کار وجود دارد و میتوانید از آنها بهره ببرید .
محتوا سازی برای سئو
یکی دیگر از عومال کیفیت و رتبه خوب در گوگل محتوا سازی و آپدیت کردن محتوا ها می باشد . یک محتوای خوب همیشه موثر است . لازم به ذکر است هیچ وقت مطالب را از دیگر سایت ها کپی نکنید چون موتور جستجوگر گوگل مثل یک انسان باهوش متوجه این کار خواهد شد و رتبه شما را افزایش و به عبارتی شما را نزد گوگل بی اعبار خواهد کرد .

محتوا نویسی نیز اصول خود را دارد که حتما می بایست به سر تیتر ها ، تیتر ها در نوشتن یک مقاله به شدت توجه داشت و مهمتر از همه وجود تعداد کلمات بالا در هر مقاله می باشد . مقاله شما باید حداقل ۱۰۰۰ کلمه داشته باشد تا سئو شما نسبت به قبل بهتر گردد .
جهت بالابردن رنکینگ سئو حتما از افزونه های سئو کمک بگیرید
بالا بودن ارور های ۴۰۴ را حتما پیگیری کنید و سعی کنید با استفاده از ریداکت از ارور های ۴۰۴ جلوگیری نمائید . خیلی ها میپرسن چرا صفحات به ارور ۴۰۴ برخورند ؟ در جواب این سوال یک مثال ساده خواهیم زد
یک مقاله کوتاه در وب سایت خود ایجاد کنید و به مدت دو هفته در معرض نمایش قرار دهید سپس لینک آدرس آن را در یک فایل ذخیره کنید و سپس صفحه مقاله را پاک کنید . با استفاده از لینک آدرسی که دارید آدرس را مجددا در تولبار وارد کرده و یک ارور ۴۰۴ را خواهید دید .
ارور های ۴۰۴ در صفحات به همین سادگی شکل می گیرند که علت های مختلفی هم میتواند داشته باشد
از دیگر نکات مربوط به محتوا سازی ، داشتن محتوا با حداقل یک تصویر می باشد هر تصویر شما را چندین وب سایت جلو خواهد انداخت ، گوگل به شدت به وجود تصویر در صفحات بخصوص مقالات اهمیت میدهد .
الکسا
در گذشته خود گوگل رتبه سایت ها را تحلیل و نمایش میداد اما امروزه دیگر فقط خود گوگل است که به رتبه بندی سایت ها دسترسی دارد و عموم فقط میتوانند نهایت تلاش خود را بکنند تا سایتشان در رنکینگ بالای گوگل قرار گیرد .
اما به شخصه ارتباط میان رتبه بندی الکسا و رتبه گوگل را لمس کرده ام . الکسا چیست ؟ السکا یک سایت مستقل هست که رتبه بندی سایت ها را نمایش خواهد داد . توصیه میکنیم جهت روند بهبود رتبه خود حتما افزونه الکسا را در تولبار مرورگر خود بریزید تا هر روز بتوانید رتبه خود را که اکثرا یکبار در روز آپدیت خواهد شد مشاهده بفرمائید . به یاد داشته باشید رتبه هر چه کمتر باشد سایت شما مرغوب تر است .
امیدواریم که این مقاله کوتاه و ساده مفید بوده باشد . با ماسیا برند تولید کننده زیورآلات و جواهرات صدفی همراه باشید . بهترین ها را برای شما آرزومندیم .