سیب
سیب
درخت سیب با نام علمی Malus domestica از درختان برگریز می باشد که در فصل پاییز برگ های آن مثل خیلی از درخت ها می ریزد و از خانواده گلسرخیان مثل درختان ازگیل ، زردآلو و غیره می باشد .
میوه آن سیب نام دارد که دارای ماده ای گوشتی با مزه ای شیرین می باشد و در سراسر جهان کشت می شود اما مبدا این درخت کشور های آسیایی بوده است بعد ها توسط استعمار گران اروپایی به آمریکای شمالی برده شد .
البته درخت وحشی آن هم یافت می شود که بنام علمی مالوس سیروسی شناخته می شود و هنوز هم به تعداد کم در کوه های کشور های قزاقستان ، تاجیکسان ، چین ، شمال افغانستان قابل مشاهده می باشد .
البته که تعداد آن در حال کم شدن است بطوریکه از گونه های در حال انقراض محسوب می گردد .
البته که به واسطه شناخت این میوه در تاریخ و فرهنگ کشورهای متععدی جا دارد ، یکی از این کشور ها ایران است . در کشور ایران یکی از نماد های هفت سین ، سیب می باشد .
امروزه توسعه کشاورزی کمک کرده است که apple در سراسر جهان قابل یافت و کشت باشد لذا مصرف آن در سراسر جهان بسیار شدت یافته است .
ارتفاع هر درخت سیب میان ۱٫۸ تا حدود ۴٫۶ متر می باشد که البته اگر تنه زیر خاک را نیز حساب کنیم با ریشه و غیره به ۹ هم خواهد رسید .
شکوفه های این درخت در بهار همراه با برگ های سبز آن قابل دیدن خواهد شد که اکثرا نیز روی خار های بلند و شاخه های بلند قابل مشاهده می باشد .
گل ها اغلب سفید مایل به صورتی با پنج گلبرگ می باشد . این میوه در اواخر تابستان و یا پاییز بالغ می شود .
زنبور عسل
یکی از عواملی که باعث می شود در طبیعت درخت سیب وجود داشته باشد میتوان به وجود زنبور اشاره کرد . چون این گیاه گرده افشانی م یکند زنبور ها به کمک گیاه می آیند و این عمل را تسریع میکنند
مواد مغذی داخل سیب شامل فیبر ، ویتامین سی و آنتی اکسیدان های مختلف است که با داشتن کالری پایین سیر کننده می باشد به این خاطر اکثرا در رژیم های غذایی و رژیم های روزانه لاغری و حتی ورزشی نیز از مصرف سیب یاد کرده اند .
نگهداری از سیب در منزل
هر سیب تقریبا به مدت دو هفته در منزل قابل نگه داری می باشد که حتما می بایست در خنک ترین نقطه یخچال از آنها نگهداری کرد و دست کم دمای آن باید زیر ۵ درجه سانتی گراد باشد .
در ادامه جزئی تر به هر یک از مواد داخل آن خواهیم پرداخت . ( زرد ، قرمز ، سبز )
اگر یک سیب زرد را با پوست به وزن ۱۴۹ گرم در نظر بگیرید دارای ۰٫۲ گرم چربی ، ۱۵ گرم قند ، ۰٫۴ گرم پروتئین ، ۸۴٫۹ گرم کالری ،۲۰٫۳ گرم کربوهیدرات و ۳٫۶ گرم فیبر می باشد .
شاید بپرسید شما که گفتید کم کالری اما در آمار بالا کالری زیادی داشت . باید اشاره کنیم کالری بالا نسبت به سایر مواد نوشته شده است .
این میوه از ساکارز ، فروکتوز ، گلوکز تشکیل شده است اما بیش ترین قند آن همان فروکتوز می باشد و بودن این نوع قند در کنار فیبر جذب قند را سخت و کند میکند به این دلیل آرام آرام وارد جریان خون خواهد شد .

به یاد داشته باشید مصرف آب سیب چندان خوب نیست چون فیبر آن از دست خواهد رفت همچنین قند بالاتری نیز دارد که راحت جذب خواهد شد بویژه اگر آب میوه شما کارخانه ای و با اسانس ها باشد .
حال در ادامه اگر یک سیب قرمز به وزن ۱۴۹ گرم یعنی هم وزن همان سیب زرد باشد به مقدار ۰٫۳ گرم چربی ، ۱۵٫۶ گرم قند ، ۰٫۴ گرم پروتئین ، ۸۷٫۹ گرم کالری و ۲۰٫۹ گرم کربوهیدرات ، ۳٫۴ گرم فیبر می باشد .
مقایسه اعداد نشان از افزایش مواد و ترکیبات و کاهش فیبر در مقایسه با سیب زرد دارد
در ادامه اگر یک سیب سبز به وزن ۱۴۹ گرم یعنی هم وزن سیب زرد و سیب قرمز باشد به مقدار ۰٫۳ گرم چربی ، ۱۴٫۳ گرم قند ، ۰٫۷ گرم پروتئین ، ۸۶٫۴ گرم کالری و ۲۰٫۳ گرم کربوهیدرات ، ۴٫۲ گرم فیبر می باشد .
مقایسه اعداد حرف های زیادی برای گفتن دارد لذا حتما آنها را مقایسه بفرمائید .
فواید سیب بصورت خلاصه :
جلوگیری از زوال عقل / کاهش خطر سکته مغزی / کاهش سطح کلسترول بد یا ldl / کاهش خطر ابتلا به دیابت / کاهش سرطان پستان / جلوگیری از چاقی / جلوگیری از سرطان روده /جلوگیری از فشار خون بالا / عملکرد بهتر تنفس
مضرات سیب بصورت خلاصه :
عدم درست و صحیح مصرف سیب میتواند مضراتی نیز داشته باشد . دانه های سیب که همه ما نیز هر از چند گاهی آنها را خواسته و یا ناخواسته مصرف کرده ایم دارای سیانید می باشد . سیانید سمی کشنده می باشد اما با خوردن یک دانه از آن اتفاقای نخواهد افتاد بلکه خوردن مداوم دانه های سیب اندک اندک مقداری سمی را در بدن شما انباشته خواهند کرد و اگر آن سم از حدودی افزایش پیدا کند شروع و مقدمه ای برای بیماری می باشد و در نهایت میتواند کشنده باشد .
همچنین دانشمندان در تحقیقات اخیر خود اشاره کرده اند خوردن میوه سیب بصورت ممتد چون دارای خاصیت اسیدی می باشند به مراتب بد تر از نوشیدنی های گازدار خواهد بود و میتواند برای دندان ها پوسیدگی ایجاد کند . به این خاطر هر از چند گاهی شاید شنیده باشید که بعد از خوردن این میوه باید رفت مسواک زد .
سیب برای پوست
ابتدا به یاد داشته باشید که همیشه جهت تهیه هر ماسکی ابتدا مقداری از آن را روی پوست خود زده و امتحان کنید و در صورت جواب دادن از آنها بهره کامل را ببرید .
اگر پوست خشکی دارید از این ماسک بهره ببرید ، ابتدا یک سیب را رنده کنید سپس یک قاشق چای خوری گیلسیرین را روی آن بریزید و با هم ترکیب کنید طوریکه غلیظ و خمیری شود و حدود ۲۰ دقیقه روی پوست خود قرار دهید و سپس با آب گرم محل را شستشو دهید .
از اینکه از میان وب سایت های پیشنهاد شده توسط موتور های جستجوگر وب سایت ماسیا برند تولید کننده زیورآلات و جواهرات صدفی را انتخاب نمودید از شما بسیار سپاسگزاریم .